PARTY BBQ

BBQ.............maar dan anders..........

De passie voor BBQ hebben we al heel lang en is ontstaan door een deelname aan een bbq wedstrijd, lang geleden in Raalte. Daarna ook nog met een team naar een EK en WK in Zwitserland, waarna het bbq vlammetje bij ons is blijven branden. Inmiddels zijn we beiden ook “certified bbq judges” voor de KCBS en bezoeken we zo af en toe een wedstrijd in binnen of buitenland om daar te mogen genieten van de prestaties van de deelnemende teams.

Inmiddels hebben we al wat jaren ervaring in het bereiden en mooi presenteren van allerlei soorten gerechten die we, zomer en winter door, bereiden op één van onze bbq’s.

We vinden het leuk om iedereen aan te steken met het bbq virus…..en daarom vinden we het leuk om bij workshops te assisteren, maar ook om deze zelf te verzorgen.

Verder verzorgen we op aanvraag bij gasten een leuk bbq menu, waarbij we alle gerechten per gang serveren…verwacht dus bij ons geen buffetten.

O ja….ondanks dat het een gezellige en prettige hobby is proberen we altijd om zelf toch voldoende vrije tijd te houden. Daarom kunnen we niet iedere week meerdere partijtjes verzorgen, omdat in de voorbereiding toch heel veel tijd gaat zitten….en die tijd is toch ook vaak beperkt door de gewone normale dagelijkse werkzaamheden die we allebei hebben.

 

Heb je vragen….maakt niet uit of het over tips/trucs, workshops of partijtjes gaat…neem gerust contact met ons op via ons email adres partybbq@ziggo.nl


 

 Nog wat Inspiratie.......

 Sliderzzzz menu

  Bavette met Chimichurry

                        Gevulde citroen

Puntje Pulled Pork

 Kip tropical met pittige ananas salsa

Sateh Danny